Hold godt på julepynten!

Forrige søndag tente vi julegrana på Holmen. Jeg og Hanne varmet opp gløgg og kjøpte inn julekaker.  Det kom en nyinnflyttet mann gående ut av blokken midt i «Deilig er Jorden».Vi sto i halvsirkel rundt utgangsdøren, så han måtte gjennom ringen for å komme seg ut. Det er tydelig at han ikke leser oppslagene på korktavlen godt nok, for han så vettskremt ut. Det var fint.

Da jeg gikk av banen på majorstua i dag så jeg en mann i sparkebukse. Jeg blir somregel irritert på slike rare trender, jeg har blant annet et intenst hatforhold til tights. Har du ikke fått det med deg, vil denne siden raskt oppdatere deg på mine tanker rundt plagget fra helvete. Her er et lite utdrag:

Men sparkebukse blir for sært til at jeg klarer å irritere meg over det. Det er ser teit ut på en morsom måte, og hvis folk har lyst til å gå rundt som gigantiske babyer, så vær så god. Skulderputer, derimot, er ikke morsomteit, det er  bare teit. Siden alle kjoler i alle butikker i hele Oslo nå har skulderputer har jeg problemer med å finne meg en julekjole. Jeg tror jeg begynner å bli gammel, eller kanskje bare veldig lite trendy.

Nå er det på tide med en oppdatering på Island-greia, siden det tross alt er det denne bloggen skal handle om. Det har ikke skjedd stort siden forrige post siden jeg har hatt en 8-timers skoleeksamen som tok opp mye tid. Men jeg sender e-poster i hytt og pine om leilighet, språkkurs og informanter. Jeg har funnet ut at ønsket om å ta båt til Island viser seg å bli litt vanskelig. Den har nemlig sluttet å gå fra Bergen. Jeg får heller ta den tilbake, for den går fortsatt til Danmark. Da tror jeg at den går innom Shetlandsøyene og Færøynene også, så det kan jo bli riktig så trivelig! Grunnen til at jeg tror (og ikke vet) er fordi nettsidene ser ut til å være laget for å forvirre folk. De fleste islandske nettsider er sånn. Informasjonssidene om språkkurs for nybegynnere er  kun på islandsk, for eksempel. Personlig synes ikke jeg det er kjempelurt.

Nok om Island for i dag. På lørdag ryddet vi og vasket hele leiligheten. Nå har vi  til og med pyntet til jul, så nå er leiligheten full av dorullnisser, og Paris har fått på seg finstasen. På søndag jobbet jeg på barnesøndag på museet, hvor vi lagde julepynt. Jeg lagde en superfin St. Nicholas-figur som jeg mistet i et gjørmehull da jeg gikk av t-banen på Holmen.

Dorullnisser!
Alle får nisselue

4 svar til “Hold godt på julepynten!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: