Ta skrevinga tilbake!

Nå er det høst, også kjent som strikketid! Med nasjonal strikkekveld, og det hele. Jeg slenger meg selvfølgelig på trenden, og har kjøpt meg denne flotte oppskriftspermen på Fretex, med strikkeoppskrifter fra 80-tallet:

IMG_8844Jeg viste den frem til noen venner på fredag, og fikk bekreftet at det ikke bare var jeg som syntes at bildene var…hva skal jeg si…kjempefine! Og jada, jeg vet at det er litt oppbrukt å gjøre narr av klærne på 80-tallet, men det er i grunnen ikke klærne jeg reagerer på. Det er positurene. Bare se her:

IMG_8818

IMG_8819

IMG_8829

IMG_8825

IMG_8828

IMG_8823

IMG_8822

IMG_8821

IMG_8817

I hele mitt liv har jeg hørt klaging på at menn tar for mye plass. De sitter bredbeint, mens vi kvinner har blitt lært opp til å sitte med bena samlet for å gjøre oss så små som mulig (og ikke vise trusa). Det er jo tydeligvis bare svada. Se på disse damene fra 80-tallet, da. De er profesjonelle skrevere. Så da vet vi hva vi må gjøre, kvinner. Ta skrevinga tilbake!

Her er noen ekstra godbiter:

IMG_8827

Av alle shortser, så valgte hun den der.

IMG_8831

De øynene der lyser av rent og ekte hat.

IMG_8832

Jeg vet ikke helt hva som foregår på det bildet her, men jeg er ganske sikker på at det finnes en  voksen mann et sted i Norge som ville gitt ganske mye for at det bildet her forsvinner.

IMG_8837

Jeg ser en giftering 😦
IMG_8839

Strikka sykkelshorts.  Wow.


7 svar til “Ta skrevinga tilbake!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: