Blogging på tog, kis. Dette er framtida.

Jeg sitter på toget. Igjen. Men denne gangen er det ikke på grunn av pendling, men fordi jeg har vært i Oslo de siste dagene. Jeg var så heldig at jeg fikk sitte på med bil opp til Dombås, så det er ikke lange biten jeg skal ta tog. Vi kom til Dombås et kvarter før toget gikk, så da hadde jeg litt tid til å more meg på venterommet.

Først så jeg litt på kunstutstillingen

IMAG0284

Så viste det seg at jeg fant den perfekte anledning til å prøve favorittsittestillingen til kvinner på 80-tallet: skreving. Jeg hadde nemlig ikke noe annet valg da jeg skulle bygge meg et lite legohus ved dette bordet:

IMAG0282

Et bilde av at jeg sitter og bygger hadde kanskje vært å foretrekke, men når man er alene er det vanskelig å få til. Etter et par forsøk, innså jeg nemlig at når man prøver å ta bilde av at man sitter som ei 80-talls-dame, så ser det samtidig ut som man prøver å ta bilde av skrittet sitt. De to karene som kom inn for å varme seg på venterommet var ikke imponerte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s