Når skrev jeg om lungekreft?

Jeg vil også være med på oppsummeringsbølgen. Det er ikke så lenge siden jeg skrev om hva folk søker på for å komme seg hit, og det har ikke skjedd de helt store forandringene siden september. «Mellombels blogg» er fortsatt det vanligste søket (kjedeliiig. Bloggadressen er http://www.mellombels.com. Hvor vanskelig kan det være å huske det. Eller lage seg en snarvei). Men det har dukket opp noen nye populære søkeord, blant annet «lungekreft»(hjelp), og «bilder, vaginaer» som ikke bare er en ekstremt rar måte å søke på (hvorfor komma?) men også sannsynligvis en stor skuffelse for de som vil se vaginabilder og ender opp med en utgreiing om en benk i foajéen på Kunstindustrimuseet.

Det mest leste innlegget var Ta skrevinga tilbake, noe som ikke er så rart, siden jeg startet en sittestillingsrevolusjon. På en god nummer to kommer gjesteinnlegget på denne matbloggen, hvor jeg beskriver hvordan du ikke skal lage tikka masala. WordPress mener det er viktig å lære av hvilke innlegg som får mest treff. Derfor bør jeg visstnok skrive mer om sitting/skreving og matlaging. Jeg er ikke helt sikker på om jeg er enig. Kom gjerne med forslag til andre, litt mer spennende, tema.

Så hva skal jeg gjøre i 2014? Jeg må definitivt komme meg på flere museum. Jeg skal også skrive ei bok, som jeg fortalte i fjor. Det er mange som er snille og spør hvordan det går med skrivinga, forresten. Tusen takk for det. Og takk for at du leser bloggen min. Det gjør at jeg liker deg litt for godt:

Bilde fra http://callinamarie.buzznet.com/photos/hugafriendday38cutea/?id=68500003#id=68500003
Bilde fra http://callinamarie.buzznet.com/photos/hugafriendday38cutea/?id=68500003#id=68500003

2 svar til “Når skrev jeg om lungekreft?”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: