Hvitløksånde fløteis

nettvett
Bilde fra http://www.teknofil.no/artikler/ikke_glem_nettvett_paa_ferieturen/99914

Jeg synes det er trist at så mange sitter foran pc-er rundt om i Norge og ikke finner det de leter etter. Folk ender opp her inne etter å ha søkt på de søteste, rareste, ekleste og kjedeligste ting. Siden dette må være fryktelig slitsomt, har jeg bestemt meg for å hjelpe til litt. Jeg har sett gjennom lista over søkeord folk har brukt den siste måneden, og skal nå etter beste evne hjelpe de menneskene som trykket seg inn på bloggen min i håp om å finne informasjon om dette:

trondheim mye folk
Neida! Det er ganske lite folk her, faktisk, så ingen fare. Med mindre du elsker folk. Da vil jeg si at det er akkurat passe med folk i Trondheim. Jeg tramper sjeldent folk på tærne og trenger nesten aldri å stå i kø for å gå på do. Noen ganger er det kø på Rema, men den er sjeldent så lang at det begynner å klø i knehasene.

rompa slipestein
Nei. Legg fra deg kvinnebladet og gå deg en tur ut. 

kjøpe toalettopptrekkslapp
Har noen sagt til deg at du trenger å kjøpe en lapp for å trekke opp på toalettet? Har du tilfeldigvis flyttet inn i et kollektiv med en grol? Du har lov til å trekke opp på toalettet akkurat når du vil, helt gratis. Bare prøv. Og hvis det ikke går an må du love meg at du går rett ut på rommet ditt, pakker ned alle sakene dine, og flytter ut.

p pille etui
Er du 100% sikker på at du trenger det? Jeg tror nok p-pillene dine vil klare seg helt fint uten et eget etui. Hvis du er bekymret for at folk skal  se dem, er mitt tips at du ikke bærer pillene med deg hele tiden. Du skal nemlig kun ta en om dagen.

hvordan vite om man gifteklar
Hei! Denne er lett. Bland sammen ingrediensene til Hardangerlefse, for så å kjevle ut en lefse. Hvis den blir rundt er du klar, hvis den overhodet ikke er rund er du ikke klar, men da kan du trøste deg med at du er i samme båt som mamma. Hvis jeg skulle velge noen å dra på båttur med, så er mamma lett blant topp 5.

vikingpølse
Jaha. Det har jeg aldri hørt om. Nå har jeg brukt flere minutter på å skrive noe om dette, men det er umulig, for alt ender opp med å høres i overkant tvilsomt ut. Beklager, men jakten din på vikingpølse må fortsette alene. Eller, har du sjekka vikingmarkedet? De er over alt hele sommeren, og der har de nok vikingpølse.

jeg heter men
Huffda. Trykk her, du.

hvitløksånde fløteis
Her må jeg dele svaret mitt i to.

1. Hvis du lurer på om du kan få hvitløksånde av fløteis så er svaret nei. Eller har du kjøpt is med hvitløkssmak? Da har du nok større problem i livet enn jeg er i stand til å hjelpe deg med. Å jobbe med evnen til å ta gode valg kan være et godt sted å starte.

2. Lurer du på om fløteis hjelper mot hvitløksånde, så er svaret ja, visstnok. Men det forutsetter at du spiser is før eller mens du spiser hvitløk, noe jeg vil tro gjør at middagen mister litt av sjarmen.

eksempel på sexting
Det er så mange som søker på det og ender opp her. Jeg beklager på det sterkeste, men jeg kan ikke hjelpe deg. Det eneste jeg vet er at det står i Bibelen, nærmere bestemt i Efeserne 5:3, 4, at sexting er en synd. Det kan du jo tenke på når du trykker send og sikrer deg en plass i helvete. Hvis du derimot lurer på det mer generelle begrepet sex-ting, så er forslaget mitt at du tar deg en tur til helsesøster. Det kan være en fordel om du har tenkt ut litt mer konkrete spørsmål før du kommer dit, men så lenge du vil snakke om sex så blir hun strålende fornøyd. Ta med en ekstra pose, for du kommer til å få gratis kondomer.  Hvis du ikke jobber eller går på en skole hvor det er en helsesøster, kan du kjøpe ungdomsbladet Topp. Jeg kan ikke se for meg at de har slutta med Mona og Mikkel-spalten.

kjempestore blomsterkrukker på tilbud
Vær helt sikker på at du trenger kjempestore blomsterkrukker før du kjøper dem, selv om de er på tilbud. Helt sikker. Du vil ikke være hun dama som bruker kjempestore blomsterkrukker som bord.

bilder ulike fasonger pupper
Det du leter etter er Astrup Fearnley-museet. Bestill deg en billett til Oslo og gå ned til enden av Aker Brygge.

 


4 svar til “Hvitløksånde fløteis”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: