Pantocaine

IMG_8172

Jeg skulle skrive om turen min til Sjøfartsmuseet, men så skjedde det en aldri så liten google-ulykke. Litt som da jeg endte opp med å skrive et helt innlegg om Elverums-Knut. Denne gangen var derimot skiløperen byttet ut med en av internetts uungåelige kriker:  Illuminati. Det er alltid overraskende kort vei til Illuminati.

Men tilbake til Sjøfartsmuseet: Etter jeg hadde namedroppet Norsk Folkemuseum og lurt meg inn gratis (har du hørt på makan til oppførsel) på Sjøfartsmuseet, fikk jeg se en film om en sjømann som het Egil. Etter filmen ruslet jeg rundt, kledde meg ut som skipper (beviset ligger på Instagram) og tegnet litt. Men så fant jeg en medisinkoffert.

IMG_8224

Jeg tok bilder av alle de spennende flaskene, lo av at sjømenn tydeligvis slet fælt med hemoroider (slemt!),

IMG_8228

nynnet på en hjemmesnekra sang hvor jeg rimer Sanasol med Anusol (billig, jeg vet), så på bilder av båter og ble svimmel i et bittelite mørkt rom med diskokule og skumle blekksprutbamser. Så gikk jeg hjem.

Da jeg kom hjem, søkte jeg som en gal for å finne hva de ulike navnene på medisinflaskene betyr. De fleste var fylt med medisin mot kjedelige ting som vorter, malaria og lus.

IMG_8231

Denne dødningehodeflasken, derimot, inneholdt Pantocain-tabletter. Det var her søkingen gikk galt. Før du leser videre, må jeg komme med en advarsel. Resten av innlegget skal handle om en bok som starter med en advarsel, nemlig, og da regner jeg med at å lese om boka er like farlig som å lese dette innlegget, så:

WARNING, READ THIS FIRST BEFORE READING THE BOOK. IF THERE IS ANY CHANCE you the reader have had mind-control done to you, you must consider the following book to be DANGEROUS.

 If you are consulting a therapist for DID (also known as MPD) [Dissosiativ identitetsforstyrrelse, tidligere kjent som multippel personlighetsforstyrrelse], it is recommended that you consult your therapist before reading this book. The complications that could result for those under mind control learning the truth–could be fatal. The co-authors take no responsibility for those who read or misuse this information [og det gjør ikke jeg heller!].  The reader’s mind is like a garden. It may not be time to plant the truth in your mind. Perhaps you need some weeding or ground preparation, before the garden of your mind is ready. Perhaps the weather is too stormy to plant the truth. Pray to the Lord of the Harvest.

Er hagehodet ditt klart for det her, tror du? Har du plukket nok ugress i tankene dine til at du er klar for sannhetens frø? Vel, da er det bare å fortsette.

Boken jeg fant da jeg så etter bruksområdet til Pantocain, har dette lekre coveret:

bok

Slik jeg har forstått det (og nå har jeg lest alt for mye i den boka her) så driver CIA/Illuminati og utfører grusomme medisinske eksperiment og torturmetoder på slaver. Dette kalles Monarch Programming. De fleste har vel kjenneskap til Illuminati fra før, men i tilfelle du ikke er helt sikker på hvem de er og hva de driver med, så har du bokas definisjon her:  Illuminati er 13 blodlinjer som kontrollerer jorda. De lever dobbeltliv, hvor de later som om de har vanlige liv, men egentlig koser seg med masse blodritualer og styring av jorda når ingen ser dem. Monarch programming er et program styrt av den amerikanske regjeringen og andre mystiske grupper, som Illuminati, hvor de blant annet overvåket og torturerte slaver. Eksempler på offer, er de som får diagnosen «schizofren», men egentlig kun er misbrukt og ødelagte av USA og Illuminati.

Se bare her, i kapittel 3:

Chapter 3: Science No. 3 The Use of Drugs

The science of Pharmacology (drugs) has given the Programmers a vast array of mind-altering and body-altering drugs. Some of the drugs are not used to directly alter the mind, but to change the body (make the skin burn), or make the person vomit, or some other reaction that can be harnessed to further their nefarious programming goals.

A. Drugs Used for Mind Control

The CIA/Illuminati programming centers have more than 600-700 different drugs at their disposal. The following is a partial list of the drugs available for their mind-control (aka MK-Ultra Programming). They can make a person feel like he is in heaven, or burning in hell. The drugs are at times used with elaborate light, sound and motion shows that produce whatever effect the programmer wants to produce.

Så kommer er kjempelang liste med dop, og hva det gjøre med deg. Her er noen eksempler:

 2-GB (aka CBR, this is a strong hallucinogenic which also helps telepathic communication)

Anectine (succinylcholine, a strong muscle relaxant that makes one feel suffocated and drowning. The person feels terror at thinking he is dying.)

Ecstasy (aka XTC, Adam, MDMA, this is an illegal designer drug, but it’s used by the government & cult programmers. Empathogens, like Ecstasy, enhance trust between the recipient & the programmer. It’s effect lasts for several hours).

LSD-25 (Used to program alters to cut their veins; they want to end their nightmare by cutting what seem like white rivers w/ black threads or other scary delusions. Can cause psychosis & other effects. It’s used in small amounts for interrogations. Its active ingredient is psilocybin which can create anxiety & a fear of death)

Pheactin  Phenamine  Phenolic acid (injected into expendable children’s hearts to kill them)

Pantocaine, Pantopone, Parahyx  Paraldehyde (hypnotic sedative, produces sleep in 15 mm., has a strong odor & disagreeable taste)

Og sånn fortsetter det i hele boka, med det ene eksempelet etter det andre på mishandling, mystisk oppførsel og forferdelige rike menn med makt. Barn i Kina er spesielt utsatt, stakkars. Og vet du hva? Jeg synes ikke det der er spesielt trivelig gjort. Jeg har derfor to forslag:

1) at Illuminati og CIA slutter med det tullet der. Det er ikke pent å dope ned folk ufrivillig, selv om det er hemmelig.

2) at  forfatterne av boka, Fritz Springmeier & Cisco Wheeler,  slutter å skrive masse vås som skremmer vettet av folk som kun ville skrive om et lite museum i et oransje murhus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: