Det som kan skje når man har jobbet på museum, er at man sitter stappmett og trykker på telefonen sin 1. juledag, og plutselig hører «TONJEEE! DU ER PÅ TV! TONJE! VET DU AT DU ER PÅ TV!». Så går man opp på stua, hvor bestemor og farmor er helt i hundre fordi jeg plutselig har dukket opp i programmet «Chat Noir – 100 år med katteklør».

Så tusen takk for det, du som tok bilder av meg på museet uten å si fra om at du skulle bruke dem på NRK. En ekstra takk for at et av bildene du valgte er denne flotte saken, hvor det ser ut som jeg prøver å slukke vedovnen ved å spytte på flammene:

maja

Men skal man først være på tv så er det jo liten tvil om at jeg var heldig med programmet. «Chat Noir – 100 år med katteklør» er tross alt den beste tittelen på et program noensinne. Og så spennende tema, da gitt!

Men denne merkelige episoden fikk meg til å glede meg til Oslo-sommer på Folkemuseet. Kanskje jeg er så heldig at jeg får være Agnes igjen!

maja4

, ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: