Ikke bra nok

Hvorfor har ingen spurt om autografen min eller om å få ta på meg etter jeg ble superkjendis og var avbildet i flere av landets aviser i helga? He? Det her er for dårlig.  (med «flere av landets aviser» mener jeg ALLE utgavene av Afteposten som ble trykket opp på lørdag. Det er ganske mange aviser, ass.)

, ,

6 svar til “Ikke bra nok”

    • Kanskje? Her burde det ikke være noen tvil om at du trenger autograf! Erik Hoftun har ikke mye å stille opp med i konkurranse mot meg i skolefrøkenkostyme i Aftenposten, akkurat…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: