Det er ingen skam å sitte!

I dag befinner jeg meg i det forskjellsfeministiske hjørnet, neddopet på smertestillende, med varmeflaske og te. Jeg vil advare sarte sjeler mot å lese videre. Denne M-stripen (som jeg vel egentlig ikke har lov til å stjele) kan forklare:

Siden jeg må gjennom det her hver måned synes jeg i det minste det burde kunne knyttes til noe jeg kan være stolt av. Hvorfor er det ikke flere kvinner som skryter av vår sykt kule reproduksjonsevne? Hadde det ikke vært bedre om vi kunne skryte litt? Den uka her har jeg mensen, og det har ikke du! For du kan ikke det, for du er mann!  Hah!  Det  hjelper litt å tenke sånn når jeg må ut for å kjøpe mer smertestillende og sjokolade, og mannen foran meg i køen ser irriterende frisk ut. Skal du bare ha brokkoli du da, sykkelbuksemann? Vel, du har ikke livmor! Jeg LER av din mangel på eggstokker, og  forresten ser sæd ut som rumpetroll!

Og en ting til: hvis man ikke har lært seg å treffe etter over 30 år synes jeg man skal gi opp og sette seg ned.  Det er ingen skam å sitte. Jeg måtte kjøpe meg dosko i går fordi det er så mye tiss på gulvet. Jeg har planer om å henge opp en lapp, men det er så vanskelig å skrive en som er informativ uten å være støtende. Siv var ikke imponert over alternativene mine (”Aim and flush, please” eller “PEOPLE WHO PEE ON THE FLOOR END UP IN HELL!”), så kom gjerne med forslag.


4 svar til “Det er ingen skam å sitte!”

  1. Hva med to lapper? En på toallettet der det står ‘Toilet’ og en på gulvet der det står ‘Not toilet’.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: