Jammen, Eli

Takket være Ingrid har jeg nå kontakt med ei som var med på å skrive den nye loven om fødselspermisjon på Island. Fantastisk!  Nå trenger jeg bare et sted å bo, flybilletter og språkkurs. Og informanter, da. Men jeg drar jo ikke før en gang i januar, så det her kan gå bra. Og hvis det går treigt innimellom (noe vi har fått streng beskjed om å forberede oss på, for det hører visst med på feltarbeid) har jeg en plan. Jeg skal nemlig bli kjempeflink til å ta bilder!  Jeg tror det her er en ypperlig anledning til å lære. Lurt er det også, for det hjelper meg til å huske, gjør det morsommere å utforske byen, også kommer jo masteroppgaven min til å bli så fin! Og det her er ikke som den gangen jeg skulle bli kjempeflink til å spille gitar og piano. Eller da jeg skulle bli glassblåser. Nope. Det her skal jeg få til, bare vent! Det vil jo også gjøre bloggen mer underholdende for dere, både fordi bilder spriter opp teksten og fordi dere kan gjøre narr av meg hvis jeg ikke blir flink. Og hva er vel bedre enn litt narr i hverdagen? Forholdsvis lite, vil jeg si.

For å feire at jeg har kontakter på Island tok jeg meg fri på søndag. Jeg bakte eplepai og så på Teodors Julekalender hele dagen. Det var trivelig!  Du har sikkert sett Teodors Julekalender før, siden det ble sendt som julekalender på NRK i 1986 og 1991 (jeg husker spesielt godt runden i 86). Det handler om en bamse og en trønder i et stubbehus. Flotte greier, altså. Hvis du nå tror jeg har brutt regelen om å ikke se på julekalender-dvd-er før desember så har du sannelig dummet deg ut. Teodors Julekalender finnes jo ikke på dvd (pinlig!).


6 svar til “Jammen, Eli”

  1. Haha, jeg må le høyt av deg til tider (rettelse: med deg, ikke av deg!). Gleder meg til å følge deg til Island. Mener å kunne huske veldig vagt at det var noen ambisjoner knyttet til glassblåsing inn i bildet..fødelspermitering-uten-barn-på-Island i bilder er mye bedre. Sekkepipene blekner ved sammenligning!

    • Vel, jeg føler det er alt for lite sekkepipebilder fra Edinburgh i livet mitt, og vil oppfordre deg til å legge ut noen så fort som mulig! Gjerne sekkepiper ved de fine benkene i parken. Jeg vil komme på besøk!

  2. Makan til lat blogger! Her har det ikke skjedd noen ting siden 16 NOVEMBER! For å sitere nevnte blogger: De burde skamme dem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: