Slappfisen

77daf0c6-fd0b-4c73-b4a2-f6a34e64b78a

Plutselig slo det meg at du kanskje ikke har satt deg godt nok inn i den trønderske kulturarven til å vite at Peter Schön har en sang hvor han hetser Bromstad Billionaires (Trondheims store rap-stolthet). Siden dette skjedde for to år siden, er det jo veldig flaut for deg om du ikke har fått det med deg. Heldigvis kjenner du meg, som nå skal informere deg om en av de viktigste kranglene i norsk musikkhistorie. Peter sparer ikke på kruttet, skal jeg si deg. Han sier SKIKKELIG slemme ting, som «slappfis», «jævla sinke» og «folk syns du stinke». Drøyt. Her har du sangen, hvis du vil høre:

Selve hetsingen av Bromstad Billionaires kommer ca. 1:30 ut i sangen, hvor han sier:

Tam som et lam og du e lætt å bank, to stykk Bromstad med ækkel stank
Kjenne en fra østsia, han het Frank. Digga Billionaires og fikk grisebank.
Og du e lætt å bank om du høre på den dritten.
Dæm knulle ræva og dæm sprer sæ rundt med smitten.
Dæm finn itj fræm te klitten, men gjør sæ jævlig tøff.
Ræppe med sånn stemme, men d e itj Nasse Nøff.
Du sjer dæm e en bløff når dæm gjømme sæ for mæ, for æ står hær og e bra for dæ
[…]
Bromstad Billionaires, Bromstad, who cares

POW! Der fikk de den, liksom! Og jeg tenker det svir. Peter er ekstremt lei av folk som ikke har god personlig hygiene, og tøffer seg uten å vite hvor klitoris er. De fleste vil nok være enige med Peter om det. Vil du vite hvilken Bromstad Billionaires-sang han gjør litt ekstra narr av ved å sitere den? Ja, selvfølgelig vil du det, dette er jo kjempespennende! Så her er den. En av mine personlige favoritter, må jeg innrømme: Bromstad Billionaires med «Lætt å bank»

,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: