Lotte Fuckings Brøndbo

http://www.igniteliving.com/business-essentials/productivity-blogs-hypocrisy-and-me-just-generally-getting-some-things-off-my-chest/
Bilde fra http://www.igniteliving.com

Jeg har fått min første sinte kommentar! Bare se her!

OKTOBER 28, 2013 – 12:14 PM LOTTE FUCKINGS BRØNDBO ghjett a har du sett mailen min biutchb

jeg er litt sint på deg fordi du ikke oppgir de ekte navnene på stolene, det er ingen andre bilder eller noen informasjon om dem på nettet og jeg er lei av å komme inn på den tyeite bloggen din annenhvert minutt bare for å se en teit artikkel om fuckings bullshit GUD

Tror kanskje dette betyr at jeg har en ekte blogg. Jeg mistenker at denne «Lotte Fuckings Brøndbo» er noen jeg kjenner som prøver å lure meg, men jeg krysser fingrene for at dette mennesket faktisk finnes. Det er uansett veldig hyggelig at noen har lest et gammelt innlegg og valgt å legge igjen en liten beskjed. Og hun tar opp noe viktig. Jeg har ikke vært flink nok til å skrive ned det ekte navnet på stolene i innlegget Alle liker stoler. Lotte synes dette er helt forferdelig, og etter litt søking har jeg i det minste funnet navnet på én stol. Håper det hjelper, Lotte. Hvis ikke kan du ta deg en tur på Kunstindustrimuseet og finne ut av det selv. Neste gang jeg drar på museum skal jeg være flinkere til å legge merke til navn! Takk for tilbakemelding.

Men jeg har et spørsmål til deg, Lotte. Hvem er det som tvinger deg til å «komme inn på den tyeite bloggen min annenhver minutt for å bare for å se en teit artikkel om fuckings bullshit GUD»? For jeg vil gjerne bli kjent med denne personen og ansette henne eller han til å tvinge flere inn på bloggen. Det virker jo ekstremt effektivt.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: