Ny drøm: ku!

Jeg har fått meg en ny drøm. Jeg har ganske mange fra før, men jeg synes akkurat denne er verdt å dele. Den er kun noen dager gammel og oppstod på bursdagen til min flotte bestefar som ble 75 i år. En av onklene mine fortalte meg om ei ku han har så lyst på, som heter Dexter-ku. Jeg har altså stjålet drømmen til onkelen min. Ganske frekt, men jeg har gjort det likevel. Han har gård, så for han er dette litt mer gjennomførbart enn for meg, som bor i kollektiv, men jeje, jeg har hørt at det er lurt å drømme stort. Kua, derimot, er faktisk ikke så veldig stor.

dexterku

Den har nemlig superkorte ben! Se så søt, da! Miniku! Jeg dør! Jeg har alltid vært merkelig glad i kyr (de har jo så snille øyne!) og nå er jeg helt solgt. Jeg MÅ ha ei sånn ku en gang. Etter å ha brukt lang tid på å google denne flotte skapningen har jeg funnet ut at hvis jeg først skal skaffe meg ei ku, så er dette et strålende alternativ. Både Bondebladet og Sogn Tidene beskrives den som «ei lita ku med stor framtid» og at «kyrne elskar å bli klødde, og nokre blir heilt som gelé når me kosar med dei». Den veier bare et par hundre kilo og er ca. en meter høy. Jeg har funnet den perfekte kua! Eller, onkel har funnet den perfekte kua. Den er visstnok ideell på mindre bruk med gamle og små fjøs. Eller så kan man sette opp en stålhall. Så da er jo det alt jeg trenger før denne drømmen går i oppfyllelse. For er det noe jeg er villig til å stå opp tidlig for, så er det drømmekua. Og jadajada, jeg skjønner at det er bare flåsete byjenter som kunne skrevet noe slikt, men bare vent. Jeg skal nok få meg ei ku!

Er du ikke overbevist over hvor fantastisk Dexter-kyr er? Vel, se her da!

nett_fargesak_2232308aDe bare stamper rundt på de små bena sine!

dexterku2Altså, hvis du ikke smelter av det her så er det noe alvorlig galt med deg.


Ett svar til “Ny drøm: ku!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: