Ny drøm: verdens mest upraktiske gyngestol

Du vet når du får drømmer som du håper går over fordi de fryktelig upraktisk eller uoppnåelige? I fjor skulle jeg absolutt ha ei ku. Det gikk heldigvis over etter jeg måtte pendle til Levanger og stå opp klokka 5 om morgenen i flere uker. Men nå er jeg her igjen. Denne gangen har jeg bytta bort kua med verdens mest upraktiske gyngestol. Ser den ikke helt vanvittig god ut? Mitt nye mål nå er å skaffe meg en sånn. Og et sted hvor jeg har plass til å ha den. La oss håpe det går over snart.

09

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s