Suckerpunch

Golden-Girls

Denne kvinnedagen (også kjent som dagen hvor jeg tror alle har misforstått når jeg har bursdag) vil jeg dele en bloggpost av Shelby Fero. Jeg har delt den før, men nå deler jeg den igjen, for den er så enkel og fin. Hvis du er en av dem som mener kvinnedagen ikke lenger er nødvendig, må du trykke her. Hvis du har det kjempetravelt, men vil ha et lite sammendrag, kan du lese kun det siste avsnittet:

The next time a lady gets all uppity about women’s rights, remember that she would love to just “calm down and enjoy it” – whatever (book, movie, show, event) “it” happens to be. But just because women don’t factor in their own gender at every turn doesn’t mean the rest of the world won’t. And it’s hard to just relax as a person when there are constant and clear reminders that you are not a person – you are a woman and that is bad. We’re either forced to be on edge, forced to ignore or accept mistreatment, or forced to be “normal” which lets our guard down – making each blow a suckerpunch. It all just kind of sucks. Sucks dick.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: