Kvinnedagen

Jeg har bursdag 10. mars. Bortsett fra at det betyr at jeg er i ferd med å bli så gammel at jeg snart DØR, så er jo ikke det så ille. Bursdag er stas. Grunnen til at jeg forteller om bursdagen min er fordi den er to dager etter 8. mars, også kjent som kvinnedagen. Siden jeg er kvinne blir jeg ofte gratulert denne dagen. Og vet du hva som har skjedd hvert bidige år siden jeg ble gammel nok til at folk begynte å gratulere meg med kvinnedagen? Jo, jeg har innbilt meg at de har bommet på dagen og trodd  jeg har bursdag. Hadde jeg holdt denne tabben for meg selv, hadde det jo vært greit, men det gjør jeg jo ikke. Mot alle sosiale koder har jeg hvert år rettet på disse menneskene. Det som ofte (les: alltid) skjer da, er at de holder på å le seg ihjel, og jeg blir rød som en tomat. Noe som sikkert gjør at man aldres raskere, og det trenger jeg virkelig ikke rett før bursdagen min.

http://www.folksy.com/items/1249029-AWKWARD-cushion?shop=yes
http://www.folksy.com/items/1249029-AWKWARD-cushion?shop=yes

Når jeg leser over dette nå fremstår det ikke som et kjempeproblem, men det er faktisk gruelig pinlig. Ikke nok med at jeg er så innbilsk at jeg tror folk går rundt og husker når jeg har bursdag, men jeg velger å rette på dem også. Ah. Nå som jeg har skrevet det ned håper jeg det ikke skjer igjen. Men for sikkerhets skyld vil jeg anbefale deg å ikke gratulere meg med kvinnedagen. Vær så snill.

Ett svar til “Kvinnedagen”

  1. […] kvinnedagen (også kjent som dagen hvor jeg tror alle har misforstått når jeg har bursdag) vil jeg dele en bloggpost av Shelby Fero. Jeg har delt den før, men nå deler jeg den igjen, for […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: