Bartekonkurranse kreft

Google

Jeg kan da vel også lage lister! Ikke over hvem som var kjekkest i en den beste filmen med de største puppene i 2012, men over hva folk har søkt på for å komme til bloggen min. Noen ender nemlig opp her inne fordi de satt og så rundt etter noe bestemt. Og denne listen har lært meg at folk søker på de merkeligste ting, og det trenger ikke å stå noe som helst om det de søker på for at Google skal foreslå at de tar en titt innom http://www.mellombels.com. Jeg liker at wordpress gir meg denne informasjonen, merker jeg.

Det er viktig å kjenne leserne sine, har jeg lest (men husker ikke om jeg kjente personen som skrev det) så derfor har jeg virkelig prøvd å sette meg inn i tankene til de som har søkt og endte opp på bloggen min.

Her er topp 10 søkeord siden jeg startet i 2009

Mellombels
Julebrus
Spania EM 2012
Hjemmelaget vodka
Haterns gonna hate
Bil
Bling h20
Norsk Folkemuseum
Siv spiser

Siden dette er topp 10 er det jo ikke én bestemt person som har søkt på dette, men ganske så mange. Her er mitt forsøk på å fange essensen i disse personenes tanker da de søkte og endte opp på bloggen min:

Mellombels
Se her, ja. Nå har det klikka for læreren. Det her er sørenmeg ikke et ord, vøtt. «Mellombels». Hvorfor må jeg lære denne nynorskdriten igjen? He? Bruker jo hele jævla skoledagen på å google uforståelige ord heller enn å faktisk lære noe nyttig. Hvorfor kan jeg ikke heller lære hvordan jeg kan skaffe sprit til helga, eller om det endelig kommer til å bli noe på meg. Ikke finnes det noe forklaring av det her «mellombels» ordet her på nett, heller. Hva er det her? En blogg? Nei, jeg gir opp. Går ut og tar meg en røyk.

Julebrus
Nå får jeg se til å google «julebrus» for å finne ut om det har kommet noen nye, subjektive tester fra Østlandet som hater Dahls julebrus! Moahahaha! Forresten heter jeg Ida.

Spania EM 2012
Fotballkampen er over. Nå vil jeg se alt på nytt igjen, delt opp i små videosnutter med slow motion-effekter, og ikke minst høre kommentatorene fra taperlandet sine reaksjoner etter hvert mål. Får google «Spania EM 2012» og se hva jeg finner. Hva er det her? En side som tror de vet hvem som vinner hele greia? Hah! Det her må jeg sjekke ut. Hva mener hun med «koselig»? Æææææ, hva er det her for noe svada! De kan jo bare drite i å kreve toppjobber hvis de ikke kan holde unna den hersens «koseligheten» fra fotball! AAAH, kvinner!

Hjemmelaget vodka
Siden det er umulig å finne ut hva det nynorske drittordet «mellombels» betyr så kan jeg jo heller bruke tiden min på noe mer fornuftig. Som…sprit. Går det ikke an å lage det selv? Det sa broren til Geir en gang. Jeg prøver å google «hjemmelaget vodka». Hæ? Mellombels-bloggen igjen! Ny røyk.

Haterns gonna hate
Skjønner ikke hva som feiler folk, ass. Jeg har jo den kuleste klesstilen på hele skolen, men folk bare ser dumt på meg med de stygge trynene sine. De er så syyyykt misunnelige. Kommer sikkert til å klikke helt for dem når jeg skriver ut denne fete «Haters gonna hate»-plakaten og henger den opp på skapet mitt. For jeg bryr meg ikke om hva noen andre synes om meg, ass. Seriøst.

Bil
Heyheyehey, jeg elsker biler og sitter her og vet hva kasko er. Mhm. Tenker jeg søker opp litt biler, jeg ass. For biler er rått. Google «bil». Jæææævlig smoothe felger på den Audien der. Men hva er det her? Mellombels? Hva slags bil er det? Sikker noe japansk drit. Hvorfor er det ingen biler på den nettsiden her? Hva er det som skjer nå? Hvor er bilene? Hvordan kommer jeg meg ut herifra! Hjelp!

Bling h2o
Jeg er en forferdelig person som drikker vann fra glassflasker pyntet med krystaller som ikke må få mer oppmerksomhet nå, for da kommer det kanskje dopapir med krystaller snart, og det er nok forferdelig ubehagelig.

Norsk Folkemuseum
So we should probably visit a museum while we’re in Oslo, right? I think we have to. Let’s try to google this “Norsk Folkemuseum”-place that the guide wouldn’t shut up about. What’s this? Mellombels? Ok, I don’t understand any of this. Let’s just go to Friday’s.

Siv spiser
Hvorfor er det bilder av en hund som heter Indiana Bones her, sa ikke Tonje at hun hadde lagt ut en oppskrift for hummersuppe med fenikkel? Det er jo ikke noe mat her i det hele tatt, jo. Nei, vent nå litt. Dette er sikkert Siv sin blogg, den matbloggen til Tonje heter jo ikke Mellombels.

Er ikke jeg flink til å forstå leserne mine, så vet ikke jeg. Lenger ned på søkelista fant jeg noen favoritter som jeg vil dele. Siden de som søkte på dette sannsynligvis ikke fant det de så etter, har jeg prøvd å være behjelpelig med et aldri så lite svar etter hvert søk

Bæsj, tiss og promp
Du er nok en veldig morsom person

Bade i den blå lagune med mensen
Heisann, det finnes noe som heter tampong som du burde prøve ut

Tjukk prest
Vil du ha det? Hvis du er en brud som har komplekser for vekta og ikke vil se størst ut ved alteret, så var jo i grunnen det en ganske god idé

Lapp jeg elsker deg
Aaaaaaw.

Plutselig svovelluft i rommet
Noe kan tyde på at du har en fiser i omgangskretsen som er usedvanlig god til å finne på unnskyldninger

Smørefrie ski klabber allikevel
Hei Siv!

Gommelefse
Nå fikk jeg så lyst på lefse med gomme at jeg ble helt matt. Håper du fikk spist det.

Hvorfor tisser islendingene på han
Nei, det vet jeg ikke, men jeg håper de slutter med det så fort som mulig

Er det teit å skrive brev til veilederen sin
Ja. Med mindre veilederen din bor et sted uten tilgang til internett, telefon og fax.

Lat kvinne
Hva er det du prøver å si?

Dongeri nickers
Nei. Hører du? Nei!

Boomblaster håndbagasje
Lykke til med det. Jeg har en av de der boomblasterne, som jeg tydeligvis har skrevet om på bloggen min siden du kom deg hit, og jeg ville definitivt aldri tatt den med på tur.

Bartekonkurranse kreft
Det der er det rareste søket jeg noensinne har sett.

Og her er en liste over søkene til de stakkarene som jeg tror ble aller mest skuffa av alle sammen da endte opp på bloggen min:

Sex euro 2012 

Sexting bilder 

Gjennomsiktig bikini 

Kvinner over 60 år 

Gjennomsiktig dusjforheng 

4 svar til “Bartekonkurranse kreft”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: