Gulrotbryllup

gulrot-05,web

Tenk å gifte seg med Stein Torleif Bjella på et Gulrotmuseum. Det er drømmen, det. Slike tanker dukker opp etter at ny jobb og ny seng førte til 3 timers søvn i går natt, og en aldri så liten dupp på 2 timer da jobbdagen var over. Ikke min beste idé i år. Men det gjør jo at jeg er lys våken nå, og kan tipse om at å høre på Stein Torleif Bjella mens man leser nettsiden http://www.carrotmuseum.co.uk/ er en strålende kombinasjon, hvis du skulle befinne deg i samme situasjon en gang.

Natta!

,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: