TA ANSVAR!

Jeg er sjokkert. Virkelig. Se her:

La oss først slå fast at det der er det beste utstillingsnavnet noensinne. MEN: Er russefrakken i ferd med å dø ut?! Hva er det som skjer! Frakken bør sørenmeg ikke byttes ut med noe som helst med motor. Ser jeg en russebuss i Trondheim skal jeg personlig gjøre mitt beste for å tilintetgjøre den. Med en kjempeskarp penn, for eksempel. Men alvorlig talt, hvorfor vil ikke trønderrussen lenger ha frakk (pledd, sitteunderlag, sovepose og notatblokk i ett og samme plagg!)? Og hvorfor har jeg ikke fått med meg den utstillingen her? Og hvorfor har ingen av trønderne jeg kjenner dratt på utstillingen og gitt meg grundig referat med tekst, bilder og video? Du har frem til 9. september, og det er jo masser av tid! Trykk her for mer utstillingsinfo. Kom igjen, da. For min skyld! (alt jeg trenger er et par dårlige mobilbilder og noen setninger om utstillingen).

Jeg hadde forresten russefrakk med en strekmannversjon av meg selv, og skolenavnet påsydd med paljetter. Lekkert!

,

4 svar til “TA ANSVAR!”

  1. Takk for påminnelsen! Jeg skal gjøre mitt beste for å stikke innom, og så kan jeg gjesteblogge om det. Men jeg kan ikke love at det blir like morsomt som når du skriver. 🙂

    • Megatabbe! Men hurra for at du leste det til slutt! Det liker jeg. Heldigvis har jeg nå innsett at ekte trøndere må bo i Trøndelag, så etter jul kan jeg dra og se selv. Trondheim har forhåpentligvis opptil flere rare museum, og jeg skal finne dem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: