Tur med Truls!

Mamma og pappa sender meg og lillebror på tur til Barcelona (helt alene!) i 10 dager den 16. juli. Det er jo utrolig trivelig gjort av dem! Jeg tror kanskje de gjør det fordi de har utrolig flotte barn. Eller kanskje det er fordi vi er så fantastiske? Det er ikke godt å si, men jeg vet at det kommer til å bli bra,  for jeg har verdens beste bror. Sånn helt seriøst. Broren min er bedre enn din. Et bevis er at han ble like entusiastisk som meg da vi fant info om  Museu de Carrosses Funebres. Jeg krysser fingrene for at de har sommeråpent, for det her virker fantastisk:

Definitely the oddest—and most morbid—of the bunch, the Museum of Funeral Carriages is located in a nondescript office building, solely designated by “Serveis Funeraris” (Funeral Services). In the lobby, ask the receptionist about the museum; eventually, a guard will arrive to escort you there. Four flights of stairs and two locked doors later, you’ll enter a stuffy cement basement filled with old hearses and ceremonial carriages dating from the 18th century, plus a handful of engraved tombstones and shiny automobiles. Most of the collection is eerily enlivened by creepy mannequin attendants and fake horses, adorned with ornate gold saddles.

Håhåhå! Og du skal selvfølgelig holdes oppdatert på hvordan det går på turen. Håper du vil følge med!

,

2 svar til “Tur med Truls!”

  1. Oi! Virker som et perfekt museum for meg og mine interesser. Hvis jeg skal til Barcelona en gang, så skal jeg føre det opp på en liste. God tur!

    • Så gode interesser du har! Skal videreformidle ønsker om god tur til lillebror. Han har fall i håret så du hadde nok syntes han var trivelig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: