Voksenlivet er hardt

Jeg trenger hjelp. Jeg har sommerjobb med barn i år, og de sier jo som kjent mye rart. Jeg har ingen planer om å ta av med gullkorn fra barnemunn, men da vi sang «Bæ bæ lille lam», holdt gutta på å le seg ihjel etter de gjorde om teksten til:

Bæ bæ lille lam,
han har fått seg jobb
Ja, ja, kjære barn,
jeg har kroppen full.
Søndagsklær til far,
og søndagsklær til mor,
og to par strømper
til bittelille bror.

Ser du hva de gjorde? De bytte ut kun «har du noe ull» med «han har fått seg jobb». Hvorfor er det KJEMPEMORSOMT at lammet har fått seg jobb? Er det fordi lam ikke kan jobbe, sånn egentlig? Jeg føler meg utenfor. Barnehumor uten bæsj og tiss går fullstendig over hodet på meg. Noe som derimot ikke gikk over hodet på meg, var da barna fikk beskjed om å komme med eksempler på geometriske former i rommet og den ene umuliusen rekker opp hånda og roper «PUPP!». Jeg braste selvfølgelig ut i latter, men det var visst ikke passende.

,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: