Jeg kan da vel også skrive om EM! Spesielt siden jeg ikke er helt klar for å stille opp sånn:

Det er jo ingen ting i veien for å fokusere på ting jeg liker, også når det kommer til EM. Og da blir det selvfølgelig det koselige og trivelige som skal få oppmerksomhet. Vet du hvem som er flink til å få fotball til å virke supertrivelig? Carlsberg. Ganske rart, men sant. Se på den reklamen her, da vel (ja, trykk deg inn på ølreklamen om fotball. Det er det jeg vil du skal gjøre).

Se som de koser seg, da! Hvorfor har ingen fått frem hvor trivelig det er å være fotballfan før? Her kommer et lite sammendrag av hvilke fans jeg synes gjør en god jobb, hvem som skal ha klapp på skuldra for å prøve, hvem som kanskje burde revurdere tilnærmingen sin til supporterrollen og, ja du skjønner tegninga.

Beste supporterbriller

To svært gode kandidater dette, men her går jeg for den klassiske «jo større, jo bedre». Vinneren er gutten med megabriller!

Beste forsøk på sminke som uttrykk for lagtilhørighet

Beklager unge dame, men glitrebestemor med leppestift slår deg ned i støvla!

Beste bjellehatt og ansiktsmalingsmønster

Jeg klarer ikke bestemme meg! Tror jeg går for en blanding: loddrett ansiktsmaling og stor bjellehatt.

Beste ansiktsmaling

Mammaen (oh yes I did) til gutten til høyre  vet hva hun driver med!  Han til venstre har jeg kun ett ord til: slurv!

Mens jeg trykket rundt for å finne bilder av fans la jeg merke til noe underlig. Se her:

Samme mannen! Og det her er bilder fra fem forskjellige sider. Makan til linselus! Men altså, har man først kledd seg ut så forstår jeg det godt. Og det er liten tvil om at han holder på  å kose seg ihjel. Og apropos engelske supportere, Assistant Chief Constable Andy Holt er bekymret:

«[…]if there is some disorder and it appears they are wearing an England shirt, I want my officers to go in there and establish what we’re dealing with so we’ve got it first hand, so we know whether it’s an English fan and we have a problem or whether actually it’s somebody from another nation who supports another team who just happens to have an England shirt on.»

Synes ikke du også det er pinlig når du plutselig oppdager at du har tatt på seg skjorta til et helt tilfeldig lag? Jeg hater når det skjer.

Og til slutt: vi kommer ikke unna nussen. Kroatiske fans virker ekstra koselige, selv når de lurer seg inn på banen og bort til trenerne!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: