Se så lure de har vært med navnet på den trønderske matfestivalen, da. Oi! I og utropstegn rett etter hverandre. Likt, men opp ned. Det er så fiffig at jeg blir helt svimmel. Jeg var på samme festival i fjor også, og da koste vi oss nærmest glugg ihjel. Også i år var det skikkelig trivelig, men det skulle jo bare mangle, siden Trøndelag nå virkelig har tenkt å satse på mat for å få tak i både turister og innbyggere. Det har jeg lært ved å lese i en  engelsk brosjyre om Trøndelag som jeg fant på flyplassen, da jeg var opptatt med å late som jeg ikke la merke til Espen Lind.

Jeg stappet i meg en svele med masse sukkersmør, og brukte resten av festivaldagen på å lure på hvorfor folk kjøper pjalt når de kan kjøpe svele. Jeg skjønner det ikke. Der har vi virkelig et av livets store mysterium.

,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: