Versatile Beautifying Oil

Jeg er jente og jeg har blogg. Nå er det sannelig på tide jeg skriver om sminke og sånn. So here it goes. Jenter har mye stæsj. Her er et utvalg av det som står på badet til et kollektiv med fire jenter. Det gjør dusjen til et artigere sted å være, så jeg klager ikke.

La oss starte med litt Elixir Cultime. Hva er det, lurer kanskje du? Jo, det er en «versatile beautifying oil with Oléo-Complexe». Etter litt googling har jeg funnet ut at Oléo betyr olje. Dette er altså en olje med olje-kompleks. Du blir pen av det.

Etter du har tatt litt oljeolje i håret, er det på tide med litt Smoothing Lustarizer. Ikke nok med at den silkifiserer, men det kjemper også en hard kamp mot den ultimate fienden: fuktighet.

Vi er urbane mennesker. Da trenger vi også sjampo med urban motgift, eller mot+gift, som er den urbane måten å skrive det på. Men denne er kun for deg med hår som trenger en intervensjon.

Så var det på tide med favoritten. Sjampoen over alle sjampoer:

DIAMOND DREAMS
Shampoo Infused with Diamonds, Cashmere, Champagne and Pearls

S Factor Diamond Dreams Conditioner is infused with Diamonds, Champagne, Cashmere and Pearls. It is an ultra luxe shampoo containing S Factor’s luxury complex designed to indulge your hair and provide brilliant shine and hydration while protecting against free radicals.

Ja. Takk.

5 svar til “Versatile Beautifying Oil”

  1. På tide, ja! F.eks. om noe VM-relatert Det er mange trøndere med i VM – det må være grunn god nok. Det er det forresten også på Ullensaker kommunes bedriftsfotballag – mange trøndere altså, nær halvparten. Skummelt. Snik-trønderifisering.

    • Enig! Så nå har jeg oppdatert. Desverre ikke om trøndere, for man får jo så fryktelig prestasjonsangst så bra som trøndere gjør det for tiden…Men det kommer nok!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: