Er du sikker på det?

 

http://www.geekologie.com/2010/09/17/beer-chart-full.jpg
http://www.geekologie.com/2010/09/17/beer-chart-full.jpg

 

 

Jeg var på Oktoberfest i går, og det var jo riktig så trivelig. Jeg tenkte at siden jeg nå har lært meg å like øl og var på oktoberfest, så var dette virkelig tiden for å prøve noe nytt. Jeg gikk derfor bort til en tilfeldig disk, og stilte meg i kø. Da det endelig ble min tur, så jeg at jeg hadde endt opp i køa hvor de solgte dette:

Siden jeg er noe påvirket av at jeg er midt i transkriberingsbonansa på skolen, skal dere (heldiggriser) får en transkribert utgave av samtalen som fulgte

Meg: hei!

Ølmannen: hei (stirrer lenge og forundret på meg, og har tydeligvis ingen planer om å gi meg øl)

Meg: jeg vil gjerne ha en sånn, jeg (peker på merket på krana).

Ølmannen: hvor mye skal du ha av den her?

Meg: en halvliter, takk. Det er to bonger, ikke sant?

Ølmannen: det kommer an på hvor mye du skal ha. En halvliter er to bonger, ja (blir stille og fortsetter å stirre forundret på meg)

Meg: (gir ham bongene)

Ølmannen: du skal ha en halvliter?

Meg: ja, takk

Ølmannen: er du sikker på det?

Meg: Ja?

Ølmannen: bli med bort hit, du (går tre kraner lenger ned og fyller opp et halvlitersglass med Erdinger). Vær så god!

Meg: Takk!

Tydeligvis ser jeg ikke ut som en person som drikker Old Speckled Hen. Ingen av de foran meg i køa ble tatt med lenger ned og gitt en helt annen øltype. Jeg hadde jo aldri møtt fyren før, hva vet vel han om hva jeg liker? Burde jeg blitt fornærma? Var det et særdeles merkelig kompliment? Ikke vet jeg, men den ølen jeg endte opp med var jo god, så han visste vel kanskje hva han gjorde. Vet du hva vi kan gjøre? Ha bloggens første avstemming! Spennende saker!


3 svar til “Er du sikker på det?”

  1. Jeg må komme med litt metodekritikk: Det var alt for mange alternativer! Det var minst 4 jeg kjente meg igjen i og hadde lyst til å trykke på. Skjerpings! Bra du ikke bruker kvantitativ metode i asteroppgaven. puh!

  2. […] HELT forferdelig. Hvis du har god husk, kommer du kanskje på at jeg har klaget på det før, da jeg ble nektet å kjøpe Old Speckled Hen fordi bartenderen mente jeg ikke kom til å like det. Og nå har det altså skjedd […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: