Ølfeminisme

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke kan så veldig mye om øl, men i det siste har det dukket opp flere øleksperter rundt meg, og jeg har blant annet lært at jeg er kjempeglad i surøl. Har du smakt det? Det er skikkelig godt. Men det er ikke skryting av verken meg eller surøl jeg skal skrive om nå. Jeg skal fortelle om ølkjønnsdiskriminering. Det er forferdelige greier. HELT forferdelig. Hvis du har god husk, kommer du kanskje på at jeg har klaget på det før, da jeg ble nektet å kjøpe Old Speckled Hen fordi bartenderen mente jeg ikke kom til å like det. Og nå har det altså skjedd igjen.

En venn av meg var invitert med på øltesting og fikk beskjed om gi arrangørene kontaktinformasjonen til venner som kunne være interessert. Men vet du hva de gjorde da de fikk navnet mitt? Ga beskjed om at jeg ikke fikk være med fordi jeg var jente. Har du hørt på makan? Og det stopper ikke der. For å virkelig gni det inn så ringte de meg senere på dagen for å høre om jeg var interessert i å være med på en cidertest. CIDERTEST! Jeg har i grunnen ikke så mye imot cider, men jeg nekter å være med på en jentecidertest.

Så kom jeg til Mathallen da jeg var på en kort Oslotur i helga, og hva møtte meg i døra? Denne plakaten.

IMAG0426Knurr. Og ikke nok med det. Mathallen holder også matkurs, men kun for menn:

IMAG0428

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s