Hotpants

Ikke nok med at folk som er født på 90-tallet får kjøpe øl, men nå har de for alvor gjort sitt inntog på blindern også. Det kryr av unge mennesker over alt! Vet du hva som får meg til å føle meg skikkelig gammel? Rosa dongeri- hotpants i SV-bygget. Da jeg var ung var ikke det et passende skoleantrekk. Jeg måtte derfor rynke litt på nesa, helt til jeg så alle de andre småjentene i hotpants. Det er tydeligvis det som gjelder på blindern nå, så det er bare å venne seg til det. Ikke å gå i hotpants, altså, men at alle andre gjør det. Akk, hvor ble det av de dagene da midt på låret ble regnet som kort?

http://www.threadless.com/product/2199/Forget_Youth_What_This_World_Could_Use_Is_a_Fountain_of_Smart

Til tross for mine problemer med unge mennesker og deres nærmest ikke-ekstisterende bekledning, har jeg våget meg på lesesalen opptil flere ganger denne uka. Hvis man ser ned i bakken helt til man kommer seg til trappeoppgangen, går det veldig greit. Alderen stiger heldigvis for hver etasje man kommer seg opp. Til en viss grad, i hvert fall.  Og selv om jeg syter og klager, så synes jeg det er det utrolig godt å være tilbake. Da jeg gikk av banen i dag, var den første personen jeg så Bernt (frokostmannen). Jeg ble så glad at jeg hilste og smilte fra øre til øre, og selv om han ikke aner hvem jeg er, var han riktig så trivelig og hilste tilbake. Det er sannelig godt å ha litt flere skjeggete gamle professorer rundt seg igjen. Dette kommer til å bli et strålende semester!

2 svar til “Hotpants”

  1. Ha ha, festelig dette med hotpants. Og det får meg til å føle meg ekstra gamal som for ei tid tilbake blei indignert over studentar født på åttitalet!! med lårkort på Blindern. Kor skal de ende? Studentar født på 00 talet med bikini?

    • I går var det sol OG pub til pub-kveld på blindern. Og hva betyr det? Hotpants over alt! Jeg fikk lyst til å dekke til småjentene med tepper og gi dem en tale om blærekatarr. Huff! Nei, disse studentene født på 00-tallet håper jeg at jeg slipper å ha noe særlig å gjøre med 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: