KAKE!

Denne lørdagen besto av kakebaking, kakespising, og ikke minst blomsterplukking i sola. Jeg klarte ikke å hoppe over brennenesla i år heller, og det var ikke verdt det å prøve å komme seg over elva for å få tak i de fine blomstene på den andre siden. Men nå som jeg har en stor bukett markblomster på bordet, glemmer jeg vel det der snart…hvis det bare slutter å klø…

http://www.flickr.com/photos/oddsock/54685892/

Som jeg har skrevet før skal mamma og pappa flytte i sommer, og mimringene vil ingen ende ta.  Både i går og i dag har ”Walking by Myself” og ”Still got the Blues” av Gary Moore gått på repeat. Er det noe som minner meg om barnehagen, så er det Gary Moore. Her må det ha foregått noen form for hjernevasking, og mamma og pappa er hovedmistenkte. Uansett er jeg sjokkert over at jeg hadde glemt ham, og nå som cd-en er gjenfunnet skal min evne til å høre på samme sang om og om igjen i det uendelige, uten å bli lei, gjøre opp for tapt tid med denne flotte fyren med hockeysveis. Og ja, jeg er 100% sikker på at naboene elsker meg for tiden.

Ett svar til “KAKE!”

  1. […] bakes. Spesielt når man får beskjed av bursdagsbarnet at det må bakes. Dette begynner å bli en vane. Innlegget kan forklares med at Siv har en matblogg, og jeg har latt meg insipirere og dediserer et […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: