You mean Mr. Stupid?

I dag kom Reidar en tur innom mens Thorstein og jeg satt på kjøkkenet. Han vært litt fornærmet for at jeg ikke hadde kommentert hvor flink han hadde vært forrige uke, for da hadde han nemlig vasket hele huset. Jeg beklaget så mye og tror ikke han skjønte at jeg ikke hadde lagt merke til det. Han fortalte også at de skal bytte ut døren til rommet mitt på mandag. ”It will be much more cool” sa han. Og jeg tror ikke det skal bli et problem å finne en dør som er kulere enn den jeg har nå. ALLE dører er kulere enn den jeg har nå. Den er alt for liten, så det er stort glippe mellom døra og veggen, og en stor sprekk midt på døra. Også er den knallgrønn. Med knallrødt dørhåndtak. Det er den styggeste døra som finnes i hele verden. Det er jeg faktisk helt sikker på. Dere kan jo se selv:

Jeg spurte om han hadde hørt noe mer om Egil, og Reidar skuffet selvfølgelig ikke i sine beskrivelser av ham:  (og ja, denne transkriberingen har gitt meg superhusk!) :

Reidar: Egil? You mean Mr. Stupid? No, no news from him, he is still in the house for the stupids

Thorstein: I don’t think he was stupid, he knows a lot of things, more than many people. But he was sick, he had problems, you know

Reidar: He is stupid. If he has problems here (peker mot hodet), I call him stupid. My wife is a nurse, so she might call it something else, but I call him stupid. His head is not right, so he is stupid.

Thorstein: He was all alone in his head. When he was at home he was acting like he was all alone, doing all kinds of strange things

Tonje: But will he be coming back? I don’t think that’s a good idea…

Reidar: (gliser) you know what we can do? We will give him a tent, and let him live in the hole in the ground outside the hotel! Haha!

Tonje: Haha, that’s a very good idea, but I think it’s too close to the house

Reidar: No, but I don’t think he should come back, his contract goes out at the end of May, and he will not get a new one.

Woho! Så hvis Egil kommer tilbake trenger jeg bare å holde ut med ham I noen uker. Og det skal jeg klare. Det blir jo underholdning av det, i det minste. Og hullet i bakken som Reidar snakker om er et gigantisk hull som er gravd ut bak hotellet han. Jeg husker ikke om jeg har skrevet om det før? Det er uansett bare et stort hull.


Ett svar til “You mean Mr. Stupid?”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: