Was it the police?

Når jeg vet at de fleste nå har ferie og koser seg med familien får jeg litt hjemlengsel. I går savnet jeg mamma, pappa og lillebror sånn at jeg dro på butikken og kjøpte meg brunost. Det var et merkelig innfall, men det hjalp faktisk. Nå sitter jeg og spiser kavring med brunost og bringerbærsyltetøy og kan informere om at hvis man ikke har ostehøvel, fungerer potetskreller forholdsvis greit.

Ellers har Egil gått fra komisk og underholdene til irriterende og litt skummel.  Han har sluttet å vaske seg og er kritthvit i ansiktet. Kombinert med den konstante stressa og sure minen er det ikke en god look. Han ble selvfølgelig rasende da han kom hjem og hørte at det hadde vært noen her og spurt etter ham. Det er vanskelig å beskrive samtaler, så dere får heller lese hele greia:

Valerica: There was a huge man here earlier today. He was banging on my window and asking for you.

Egil: Who was it? Was it the police? Was it the police? It was probably the police. WHO WAS IT?!

Valerica: I don’t know. He woke me up, it was annoying. And he was big.

Egil: Never let any of these people in the house. Never.

Tonje: Your mother was here too, with that guy.

Egil: My mother? She is not my mother, she only says she is. NEVER LET THEM IN!

Jeg vet at det er moren hans, for jeg har snakket med henne flere ganger når hun har vært på besøk her. Men jeg kranglet selvfølgelig ikke på det, og trakk meg stille tilbake. Jeg tror ikke Valerica skjønner hvor syk han faktisk er. Ikke skrem en paranoid gærning med at det har vært en svær kar her som ville ha tak i ham.

Thorstein, derimot, skjønner hva som foregår. Jeg tok mot til meg og spurte ham om jeg er den eneste som tror Egil er gal i går. Heldigvis er han helt enig med meg. Han ga også beskjed om at han skulle passe på, så da har jeg i det minste en tannløs og trivelig gammel mann på min side. Jeg  vurderer å snakke med mammaen til Egil hvis hun kommer tilbake, for det kan jo ikke fortsette sånn.. Akkurat nå er jeg så irritert at jeg har mest lyst til å gjemme risen hans, men jeg får vel heller prøve å være usynlig.


4 svar til “Was it the police?”

 1. uæ- dette er bare skummelt tonje!! Han er tydeligvis ute av balanse. Hold deg med Thorstein og ikke snakk med ham med mindre du er helt nødt. uæææ.

  skjønner forresten at du driver litt med transkribering siden du gjengir alle samtalene tilsynelatende relativt korrekt. eller går du rundt med opptaker? 😉 det kan kanskje være lurt itilfelle han bikker helt og du trenger bevis forresten…

  takk for livlige oppdateringer fra en spennende hverdag!

  🙂

  ps: du er oppe på veggen på kontoret, på mastermotivasjonscollagen min.

 2. Haha, noen av samtalene hører jeg fra rommet mitt, så da bruker jeg faktisk å skrive dem ned så jeg husker dem til bloggen. Men de jeg er med i selv bare husker jeg. Jeg har blitt rå på å huske samtaler etter all transkriberingen;)

  Og jeg holder meg unna Egil fra nå av! Forhåpentligvis får familien hans (eller politiet) tak i ham snart og ordner opp.

  Så hyggelig at jeg er på veggen din! Får jeg se den når jeg kommer tilbake?

  Håper du får en flott på påske!

 3. sant! duverden så mye det hjelper på huskemuskelen med dette feltarbeidet. jeg husker mye rare detaljer etter nitidig trening i begynnelsen. er forøvrig allerede blitt litt slappere i huskemuskelen, skal stramme den opp igjen etter påske.

  seff du skal få se motivasjonscollagen. tror kanskje den kommer til å utvide seg sakte men sikkert også, med nye sitater, bilder og annet snacks. hyggelig! kanskje den blir med på lesesalen til høsten? muligmulig.

  en god påske ønskes deg også! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: