Tilhengertrekkeren fikser internett

Snø?! Nå? Det har vært vårstemning, sol, tørr asfalt, og kattlabber siden jeg kom hit, men nå, i midten av februar, kommer plutselig snøen. Jeg liker det ikke. Men over til noe mye mer positivt:

Tatoveringsmannen har flyttet ut! Lykke! Han bor på andre siden av vaskerommet og da jeg skulle vaske klær i går sto døren på vidt gap og rommet var helt tomt! Plutselig var østeuropeerens fascinasjon for Akon ikke så irriterende lenger, og jeg tok en lykkedans på rommet til tatoveringsmannen. Hvem skulle trodd at ”Smack That” ville bli en sang jeg forbinder med noe positivt. Men lykkerusen varte ikke lenge, for plutselig kom Ragnar (lurer du på hvem Ragnar er? Det er Reidar. Thorstein fortalte meg at han ikke heter Reidar i går. Det var jo litt pinlig). Jeg vurderte å gjemme meg under kjøkkenbordet, men var for sen. Han kunne fortelle at han kommer til å være her en del framover for han skal pusse opp rommet før han leier det ut igjen. Så ble han plutselig helt alvorlig og så på meg. Jeg ble om mulig enda mer utilpass og spurte hva det var. Han spurte alvorlig om det var jeg som hadde laget dolappene. Jeg skjønte ikke hvorfor han var så alvorlig og ble redd for at han synes det var frekt. Jeg svarte ja, og da ble plutselig hele karen et stort glis og han ropte ”IT IS VERY GOOD! Because they are idiots! I told you they always piss on the floor!” Og så fikk jeg enda en demonstrasjon da, vettu. For det var ikke etset godt nok inn i minnet mitt fra før.

Så kom mannen som bruker å trekke en tilhenger fram og tilbake foran huset. Ragnar påsto at det er internettmannen, for vi skal kanskje få internett! Tilhengertrekkeren/ internettmannen virket veldig oppgitt over at ingen kontakter i huset virker. Den eneste som funket var selvfølgelig den bak alle tingene jeg har tatt ut fra rommet mitt og lagt under trappa fordi det var ekkelt. Så da måtte jeg forklare hvorfor jeg ikke ville ha alle tingene som han hadde vært så hyggelig å legge igjen på rommet mitt. Det virket ikke som om Ragnar trodde på at jeg hadde med meg gardiner fra Norge. Men jaja, hvis han skaffer skikkelig internett skal jeg kanskje vurdere å bli bittelitt mer positiv til ham. Etter enda en tale om at alt han gjør alltid er lovlig og ”etter boken” dro han heldigvis. Han må være en skikkelig kjeltring.

God morsdag (til verdens beste mamma!), valentinsdag og fastelaven!


7 svar til “Tilhengertrekkeren fikser internett”

  1. hva er en lykkedansk?
    jeg kverulerer og korrekturleser, men syns så absolutt at å ta en lykkedansk bør være noe artig, og ikke bare feilskriving av lykkedans – for det vet vi jo hva er.
    så altså – hva er en lykkedansk? utførlig beskrivelse takk!

  2. Oj! Jeg visste det! Han er absolutt en umiddelbar og reell trussel mot samfunnet og landets sikkerhet, så det må nok være han!

    Kanskje Ragnar er med på det her også? Han driver ihvertfall med noe muffens…Det står ofte en dame i bådekåpe med masse sminke og røyker bak motellet hans (som er bak huset vårt). Enten har hun en jobb hvor man ikke trenger klær, men masse sminke, eller så er det noe galt med varmeovnen på rommet hennes. Begge dele er svært sannsynlig.

  3. Haha! Jeg lurer på om det ender opp som Asylet eller Mysteriet med det levende lik? Jeg tror jeg holder en knapp på Asylet. Jeg foretrekker en stum jente som tar bilder fremfor en død greker. Men en død greker kan jo forklare «svovellukten»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: