Question: who are tougher than tigers?

Nå drar jeg, gitt. På feltarbeid. Og siden jeg bare har litt over 6 måneder på meg har jeg ikke tid til at ting skal gå dårlig. Hadde derfor satt pris på om dere krysser fingrene for meg det neste halvåret. Jeg anbefaler venstrehånden, for den bruker man jo ikke til noe fornuftig uansett.

Nå sitter jeg i stua på Holmen og har nesten pakket ferdig. Jeg har sendt endel e-post med mannen jeg skal leie rom av, men siden han er imponerende dårlig i engelsk så vet jeg ikke om han kommer til å være der når jeg kommer i morgen. E-postene hans er svært lite informative, men tar det absolutt igjen i underholdningsverdi. Det blir for eksempel spennende å finne ut hva «Ok shy yoy then» egentlig betyr. Direkte oversatt blir det jo noe sånt som «Ok sjenert yoy (som i joy, altså glede?)  da».  Setningen var avslutningen på en saklig mail om når jeg ankommer, så å avslutte den med at han kommer til å vise sjenert glede ved min ankomst virker ikke spesielt sannsynlig. Men hvem vet, kanskje det er vanlig på Island.

Jeg har heldigvis sendt noen e-poster med to veldig hyggelige jenter som er venner av venner, så jeg vet jo av noen i Reykjavik. Men jeg kjenner jo ingen. Sånn egentlig. Men som Siv/Hi-Hi/Max Manus/Kong Håkon ofte sier: «Det kan lett gå godt». Hvis ikke har jeg kjempemange nye tv-serier å se, verdens fineste treningssenter å trene på, fin natur å utforske og et språk å lære.

http://circlingmyhead.blogspot.com/2010/01/soundless-saturday-no-62.html

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: