The Innocent Anthropologist, the Boring Edition

For noen dager siden var jeg på møte med veilederen min. Det viste seg at hun er fornøyd med prosjektbeskrivelsen, og da ser det ut til at alt er i orden. Etter å ha vært glad i noen timer slo det meg at jeg skal til Island for å forske på noe i 6 måneder. I 6 måneder. Det er så lenge det. Jeg mener, et halvt år!  Samme prosjekt  i et halvt år!  Og her snakker vi ikke spørreskjema og intervju, men deltakende observasjon. Med nybakte foreldre. Jeg kommer jo bare til å gli rett inn. Nei, jeg gjør ikke det!  Jeg har da vel ikke barn, jeg er ikke gift, og JEG KAN IKKE ISLANDSK!

Nigel Barley har lært meg at det er mulig å få mye ut av feltarbeid som går til helvete med «The Innocent Anthropologist: Notes From A Mud Hut» (anbefales!).  » The Innocent Anthropologist: Notes From A Small Apartment Quite Like The One I Used To Live In» , derimot, mister litt av sjarmen…


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: