Blogg

Denne bloggen ble laget så jeg enklere kunne holde folk oppdatert på feltarbeidet mitt. Etter jeg hadde laget den kom jeg på at man ikke kan skrive om feltarbeidet sitt på en blogg, det er jo feil på alle slags måter. Gudene vet hva jeg tenkte på. Så hva kan jeg skrive om da, folkens (ja, mine kjære lesere, jeg kaller dere «folkens». Og nå kalte jeg dere «mine kjære lesere». Jeeez)? Jo, MEG! MOAHAHAHA! En hel blogg om bare meg! Og Island, da. Alt jeg gjør på Island som ikke har noe (eller lite) å gjøre med feltarbeidet, altså.  Forhåpentligvis blir det veldig lite å skrive her, siden jeg er kjempeopptatt med å henge med foreldre i fødselspermisjon, men ifølge folk som har vært på feltarbeid har man veldig mye fritid. Så da får jeg se til å bli et utrolig spennende menneske som er villig til å skrive om seg selv. Jeg skal ikke dra før første uka i januar, så før den tid skal jeg fortelle hvordan det går med forberedelsene av prosjektet. Fram til jul blir dette altså en ufattelig spennende blogg om mine dager på lesesalen i 7. etg.

Alle de som leser dette vet jo allerede at jeg skal se på fødselspermisjon på Island, og da spesielt fokusere på forskjeller mellom morskap og farskap. Hvis du ikke visste det, får du se til å ta deg sammen og høre etter når jeg snakker. Mer detaljert er det ikke enda, men med en gang jeg finner ut av alt, skal jeg skrive det her. Forhåpentligvis skjer det ganske snart, hvis ikke kan dette fort bli en blogg om å drive dank i Oslo. Planen er å skrive en bra prosjektbeskrivelse. Det trodde jeg kom til å bli kjempelett, men der tok jeg sannelig feil!  Jeg bare surrer og får ikke skrevet noen ting. Så:

Jobbe mer. Jeg vet det. Men det er jo lettere sagt enn gjort… Nå er jeg i det minste i gang med bloggen min.

Ett svar til “Blogg”

  1. jeg gleder meg til å saumfare blogginnlegg for å arrestere deg på alle forskningsetiske vis. neida, tror det kan være masse artig å fortelle om livet på island, som faller i kategorien «data» og «kontekst» og dermed ikke gjør sånn veldig masse å fortelle om, men som kan bli artig for oss. skal jeg lage en blogg fra mitt feltarbeidssted? neppe. men det blir artig å følge med på dere der ute altså! det kan hende jeg holder en knapp på islandsskildringer heller enn prosjektbeskrivelseskildringer… livet her i sjuende er vel ikke sååå spennende…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: