Ærlighet varer lengst

Vet du hva som hadde vært slemt? Å henge ut ensomme mennesker som søker venner eller kjærester gjennom annonser i damebladet Familien. Så det skal jeg i hvert fall ikke gjøre! Jeg skal bare skrive om annonsene bittelitt, slik at de får fram akkurat det de mener. Jeg har nemlig en følelse av at de går litt rundt grøten. Siden hvem som helst kan kalle seg et medium, ifølge Folkeopplysningen, så skal jeg finne fram mine synske evner og få fram innsendernes tanker i en ny og forbedret annonse. Det er jo først da de finner de menneskene de faktisk vil ha, tenker jeg.

hurtigruta

Tur med hurtigruta

Nå kan jeg endelig dra på Hurtigruta og spise akkurat hva jeg vil! Min avdøde kone gjorde alt som sto i hennes makt for å holde meg unna medisterkakene på Hurtigrutas koldtbord. Nå er hun død, og her sitter jeg, alene med det høye kolesterolet mitt. Det er ensomt, for hun var en fin dame, min kone, selv om hun ikke hadde peiling på kosthold. Jeg håper derfor du kan bli med meg på tur, både for å holde meg med selskap og fylle tallerkenen min med alt som drypper av fett på koldtbordet.
P.S. Det ER noe som heter dessertmage
Venter på svar fra deg

ikkehektapainternett

God armkrok

Det er så varmt i Syden. Jeg bare forstår ikke hvorfor folk gidder å reise dit, man bare går rundt og svetter hele dagen lang, med sand overalt. Så kommer man tilbake til hotellet og gleder seg til air condition, men så fungerer den ikke og ingen på hotellet forstår trøndersk og så har de ikke Dahls og så får man ikke bade etter klokka 22 og så fikk jeg bare sånn bitteliten kaffe etter  middagen, selv om jeg bestilte en helt normal kaffe. Burde ikke normal kaffe være standard størrelse, så kan man heller bestille en liten kaffe hvis det er det man vil ha? Hver gang jeg går inn på Facebook så legger noen ut bilder fra Syden og så kommer den kvelende varme følelsen tilbake. Venter i spenning.
Trøndelag

grillmester

Hytteselskap

Datteren og svigersønnen min ga meg en gassgrill i bursdagsgave (selv om jeg egentlig ønsket meg den himmelblå kofta fra Husfliden). De tok grillen med på hytta og kastet den gode gamle kullgrillen som jeg har brukt i alle de år. Gassgrillen hater meg og nekter å fungere, uansett hva den kjekke, men irriterende mannen fra Elkjøp sier at jeg skal gjøre over telefon.Det hadde vært flott hvis du kan hjelpe meg med grillen og ta et glass rødvin med meg på terrassen mens vi koser oss med grillmat.
Felles hygge

sprekdame80ar

Dame 80 år

Enten så lyver jeg på alderen eller så er jeg verdens råeste 80-åring og Tonjes nye idol.

vennskapslys

Vennskapslys

Alt jeg vil ha er en person å se kunstløp med. Hjemme i stua, bare oss to og Eurosport, hele dagen lang. Alle menn jeg har møtt så langt skifter kanal til TV2 Sport og insisterer på å kjøre bil for å handle, heller enn å bare bruke Adams matkasse så vi slipper å  gå ut. Det er ikke Eurosport i bilen, så jeg ga den bort. Du må heller ikke ha bil. Alle menn jeg har møtt så lang har vært stjernetegnet Løven så vennligst fortell hvilket stjernetegn du er, så jeg ikke går i samme fella igjen.
Kreps


2 svar til “Ærlighet varer lengst”

  1. Herlig! Etterlengtet bloggcomeback! En gang brukte jeg bloggen din i en norsktime. Det må vel være en form anerkjennelse og beundring;)

    Men jeg er interessert i den sinte e-posten til kommunen (jf. forrige innlegg) …

    • Den kommer, Harald! Hadde egentlig planer om å skrive ei hel bok om den e-posten, men mulig det heller blir et innlegg. Og så utrolig stas med blogg i norsktimen! Hurra!

Legg igjen en kommentar