Gjesteinnlegg!

Jeg har skrevet et gjesteinnlegg på matbloggen til Siv! Hun er ei venninne som er supergod til å lage mat, og skriver om det på bloggen sin. Heldigvis for meg synes hun jeg er underholdende dårlig til å lage mat, og lar meg fortelle om hvor dårlig jeg er på bloggen hennes. Stas! Sist gang jeg skrev gjesteinnlegg, laget jeg en sunn tikka masala (som i hovedsak var sunn fordi du ikke klarte å spise noe av den siden den brente av deg tunga). Denne gangen har jeg laget bananbrød, fordi jeg mener det er bedre enn heroin. Ikke det at jeg har prøvd heroin, men hadde jeg vært narkoman, er jeg ganske sikker på at jeg hadde foretrukket bananbrød fremfor heroin. Men nok babling, trykk deg inn på bloggen til Siv for å se hvorfor sjokoladebananbrød er avhengighetsskapende! Og hvorfor bildet av denne svarte klumpen er med i innlegget:

IMAG0518


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: