Eksamenstips

Jeg har studert i mange år. Jeg vil ikke fortelle hvor mange, for da føler jeg meg så gammel. I løpet av disse årene har jeg lært litt av hvert, og jeg tenkte å være så snill at jeg deler mitt beste eksamenstips: kjempetjukke fargestifter.

Jeg har brukt de samme gjennom alle årene jeg har studert, men siden jeg glemte dem på Levanger, måtte jeg kjøpe nye. Se så fine de er, da:
image

Jeg er forelska. Men hva skal man med store fargestifter? Jo, du skal sprite opp notatene dine, vel! Og hvis du er like elendig til å tegne som meg, så slipper du å bekymre deg for kvaliteten hvis du bruker store fargestifter. De er ikke laget for å tegne fint med. Se bare her:
image

Og som du ser av notatene mine, så er det noen artikler som trenger tegninger, så man ikke DØR av å lese dem.

image

Dette kan også hjelpe, hvis du vet at du må lese noe flere ganger.

Det trenger ikke alltid være tegninger, heller. Noen ganger funker det like godt med skrift. For eksempel hvis du MÅ bruke tid på å lage en overskrift som tar opp halve arket:

image

Eller gi deg selv gode råd underveis i lesingen:

image

Lykke til!


2 svar til “Eksamenstips”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: