Acceptance is the first step to not being so angry all the time

http://www.thefrisky.com/photos/spoiler-alert-how-12-popular-tv-shows-ended/tv-show-finale-spoilers/
http://www.thefrisky.com/photos/spoiler-alert-how-12-popular-tv-shows-ended/tv-show-finale-spoilers/

Jeg har nettopp begynt å se Breaking Bad. Jeg vet, jeg vet, jeg henger alt for langt etter. Pinlig langt etter. Men imponerende nok har jeg klart å unngå spoilers. Det er sjukt godt gjort, spør du meg. Men i dag satt jeg og klikket rundt, og plutselig dukket det opp et sitat som avslørte hele siste episode. Det sto der og lyste mot meg, uten noen som helst advarsel om at det var en spoiler. Og hvem var sitatet fra? Britney Spears. Oh yes. Det var Britney Sprears som spoilet Breaking Bad for meg.  Og jeg kan da virkelig ikke bli sint for det. Jeg ligger jo mange sesonger etter.

Det har vært mye snakk om spoilers for tiden, og de fleste jeg kjenner er enige i at det er slemt å avsløre slutten på bøker, filmer og tv-serier. Men nå er denne tanken i ferd med å forsvinne, visstnok. I hvert fall i følge denne artikkelen, som har den beskrivende overskriften «Sorry, You Can’t Avoid Spoilers Anymore» og avsluttes med setningen «Acceptance is the first step to not being so angry all the time». Og vet du hva? Jeg er enig. Joda, det er utrolig irriterende når folk avslører hva som skjer i neste episode av den serien du elsker men ikke har rukket å se enda. Jeg skjønner det. Men det er vanskelig ikke å ødelegge for alle disse ettersleperne som ikke klarer å henge med i svingene. Som meg. Enten får du se serier når de kommer ut, eller så får du godta at folk kommer til å snakke. Hva skal vi ellers finne på i lunsjen, liksom. Det hjelper i hvert fall ikke å bli sur eller holde hendene for ørene og synge høyt. Jeg er ferdig med å godta slik oppførsel. Hvis dere ikke vil høre så får dere gå. Ha det.


2 svar til “Acceptance is the first step to not being so angry all the time”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: