Morsomt fordi det er sant

Jeg lo høyt av denne:

557992_10153157678370175_246827844_n

Jeg vet ikke hvem som har laget den, dessverre, for jeg fikk den tilsendt på Facebook. Men uansett: bra jobba, hvem du nå enn er.

 


2 svar til “Morsomt fordi det er sant”

  1. Den der har jeg også fanga opp og delt videre, syntes den var helt strååålende! Mener jeg fant det opprinnelige innlegget hvor det var referert til hvem sin dovegg skiltet hang på, men det er selvfølgelig ikke blitt med på alle delingene. Er sånn det blir, men jeg skulle gjerne gitt vedkommende som har funnet på slagordet kred for det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: