Det innlegget her er ikke så viktig (/Føkk dere, ass)

Javel. Så 64% av dere vet forskjellen på vase og karaffel. Du må ikke tro jeg synes du er bedre enn meg hvis du ser forskjellen. Heller tvert imot, skal jeg si deg. Når jeg en gang i fremtiden får bruk for en karaffel eller vase, så skal jeg kjøpe feil med vilje. Der har du meg. Helt gæren.

Her er vasene, som var alternativ 2:

alternativ-2

Er du forresten med i de 36% som ikke ser forskjell, så har jeg en klem på lur til deg. Du kan få den nesten når du vil (helst ikke på do).


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: