I’m onto you…

I helga måtte jeg ut og kjøpe bursdagsgave. Heldigvis hadde jeg fått med meg bursdagsbarnet på handelen. Hun ønsket seg en vase, så jeg trodde store deler av lørdagen kom til å bli brukt på vasejakt. Men nånei, du. Lørdagen ble brukt til å le av meg. Denne gangen var det ikke på grunn av min generelt klumsete oppførsel, men fordi jeg ikke ser forskjellen på en glassvase og en karaffel. Har ikke karaffelen tut, nei da kan du bare glemme at jeg skal forstå hva som er hva. Bursdagsbarnet syntes dette var underholdende, jeg synes det var mindre underholdende.

Jeg mistenker at det egentlig er umulig å se forskjell, og du har nå muligheten til å bevise at jeg har rett (eller feil, men det hadde vært direkte ufint).

Her har jeg samlet en gruppe med vaser og en med karafler. Hvilken gruppe er vaser?

 

Alternativ 1

alternativ 1

Alternativ 2

alternativ 2

 

 

Korrekt svar kommer om noen dager!


3 svar til “I’m onto you…”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: