Moste kjøttkaker

IMAG0567

Njaaa, er det en nyhet  når man bretter allerede velkjent mat? Er det da også en nyhet hvis jeg deler opp nudler i masse små biter, moser kjøttkaker eller bygger et tårn av vårruller? For DA skal jeg åpne restaurant. Nyhetsrestauranten. Jeg gleder meg allerede.

 


2 svar til “Moste kjøttkaker”

  1. Eg gler meg til eg skal starte restaurant, den skal heite «Karsk og karri» og servere crossovermat! Som karrigryte med karsk til(og restauranten skal ligge i Trøndelag!!) Og så fin blogg du har!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: