WATER?!?!? via Nicolas Hennette, FLICKR

Jeg tror ikke på horoskop, men noen ganger leser jeg det likevel, for moro skyld. Hvis jeg sitter på legekontoret og venter, for eksempel. Eller har sommerferie og har mistet evnen til å sove om natta. I natt kom jeg over horoskopet mitt på Refinery29. Hurra! tenkte jeg, på tide med en liten oppmuntring. I horoskop står det jo alltid ting som:  «Denne uken smiler livet til deg. Nye muligheter er i sikte, du kommer til å få masse penger og kjærlighet og godteri og is og sol og sånn».

Men:

Pisces (February 20-March 20)
Drama alert! Don’t let emotions build to a fever pitch. You’ll need to take more than just a couple cooldown breaks this week. Remember: Nothing ever gets resolved when you’re triggered, on edge, or completely freaking out. When you let the initial wave of anxiety pass, creative solutions will emerge. Everything is going to work out, Pisces.

Hva ER det her? Uka så langt har vært kjempefin, den, så jeg har tydeligvis helga fra helvete i vente. Jeg vurderer å gjemme meg under dyna til neste uke. Ikke det at jeg tror på sånt, altså…hehe…

(bilde: WATER?!?!? via Nicolas Hennette, FLICKR)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: