Pekefingeren er fortsatt ikke lagt bort

Hvorfor har det noensinne blitt sett på som kult å røyke på do? De tøffe folka, spesielt de unge, satt ofte og røyka på do eller bak et skur i forskjellige tv-serier og filmer jeg så da jeg var yngre. Jeg forsto aldri helt greia, for det er jo skikkelig ekkelt å spise på do, så hvorfor skal det da være så kult å suge på en liten, farlig avlang greie.

Det som er enda rarere, synes jeg, er at røyking på do FORTSATT blir brukt for å vise hvor tøffe og kule folk er på tv. I går ble vi jo alle enige om at det ikke er kult å dø. Jeg tror faktisk det er like lite kult å dø av smadret hodeskalle som lungekreft. Så FYSJAMEIEN sier jeg til skaperne av tv-serien Rita.

Rita røyker

Det er en dansk serie om en lærer som er kjempeflink til tross for at hun er er skikkelig upedagogisk (på tv må man drite i pedagogikk for å være en god lærer). Men Rita-serien får likevel et pluss i margen fordi de gjør narr av folka som er så livredd for sukker. For greit nok at det ikke er kult å dø, men jeg tror det er kulere å dø av å ha kosa seg ihjel med kokosboller enn av lunger fulle av tjære:


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: