Overraskelse

Jeg liker overraskelser og jeg liker kake, så en skulle tro at hvis man kombinerer disse to så blir det flotte saker og jubel i stua. Men nånei, du. Trykkende rundt på Pinterest fant jeg denne kakeoverraskelsen.

Surprise-Cake

Her er det snakk om å bruke kake for å fortelle gjester om man får en gutt eller ei jente. Det er teit nok i seg selv, men hvordan gjøres det? Jo, de fjerner kake fra kaka. Say whaaaat?!  Som du ser på bildet, så har bakeren valgt å kutte et stort hull i den og fylt hullet opp med drops. Drops. Med mindre formålet er å skjule ekstrem hvitløksånde så vil jeg alltid velge kake over drops. Du kan ikke bytte ut noe godt med noe mindre godt og kalle det en overraskelse. Dette er nesten verre enn når folk kommer trillende inn med enorme kaker og det viser seg at det er en person inni. Jeg har aldri smakt mennesker, men jeg er likevel ganske sikker på at kake smaker bedre. Kan vi ikke slå fast en gang for alle at kake er best som kake? Hvis du absolutt vil gjøre kaka til en overraskelse så kan du jo putte en bedre kake inni kaka.


4 svar til “Overraskelse”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: