Indiana Bones

Noen ganger skjer det ting som gjør at man endrer helt syn på noe. Det der må da virkelig være en av tidenes mest uklare setning. La meg forklare hvor jeg vil: da jeg gjorde feltarbeid på Island med masse mødre i fødselspermisjon, fikk jeg høre så mange forferdelige historier om graviditet og fødsler at jeg gikk fra å tenke «blir sikkert fint å bli mor en gang i fremtiden» til «IKKE FAEN OM JEG SKAL GÅ GJENNOM DET DER». I går skjedde noe lignende. Jeg hadde én oppgave i går, som høres forholdsvis enkel ut: passe hund. Det gikk kjempefint, helt til det gikk til helvete. Hunden er mamma, pappa og lillebror sin, og heter Taiva. Hun er søt som få, og snill som et lam (ikke si til henne at jeg sammenlignet henne med et lam, da blir hun sur).

IMAG0352

MEN, og dette er virkelig et caps lock-men, da vi var ute og gikk tur klarte hun å slite seg ut av båndet og forsvant. Vips så sto jeg der med bånd uten hund. Det ser ikke spesielt lurt ut. Jeg ble vanvittig stressa, for hun var søkk borte og det var blitt mørkt. Heldigvis gikk det bra til slutt, etter det som føltes som en aldri så liten evighet, hvor alle ting som kan gå galt med hunder var innom hodet mitt. Denne episoden fikk meg til å gå fra «så hyggelig det virker å ha hund!» til «jeg har ikke nerver til å ha hund!»

MEN, for ja, her kommer det enda et caps lock-men, jeg fant nettopp denne artikkelen, som fikk meg til å endre to meninger på én gang! Artikkelen er skrevet av ei jente som forteller at moren hennes har sendt henne et temabilde av familiehunden Indiana Bones (hater navnet så mye at jeg elsker det!) hver dag siden hun dro hjemmefra for å sette igang med sitt andre år på college. Det er 137 bilder, og alle bildene har i tillegg en artig liten tekst.

HundJeg elsker det! Og vet du hva? Sånn mor vil jeg bli. Akkurat sånn. Og det forutsetter at jeg en gang i fremtiden blir nødt til både å poppe ut et barn og få meg hund. Flaks for meg at moren fra artikkelen minner mye om min egen mor også, for epler og stammer og sånn er jo viktig. Heldigvis er det lenge til dette blir aktuelt, og da har noen sikkert funnet opp en magisk hundefinner, eller noe (make it happen, people!).

Og som om dette ikke var nok hundeprat for en dag, avslutter jeg med å gi deg denne fantastiske gif-en som jeg fikk tilsendt av noen som vet hva som er morsomt:

eoNiq

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: