Komplottet

Komplottet

Jeg hadde første dag på jobb på fredag, og som du kanskje skjønte etter Coolio-innlegget var jeg ganske nervøs. Når man blander nervøsitet med akutt angrep av ensomhet ender man opp med en ganske så kjip busstur. Jeg klarte selvfølgelig å gå på feil buss, som heller enn å kjøre direkte dit jeg skulle, tok en sightseeing-tur om Byåsen, Flatåsen og lignende ukjente steder hvor jeg så og si aldri har vært, til tross for at jeg har bodd 20 år i Trondheim. Og ikke nok med det, bussjåføren var enten helt ny eller fullstendig talentløs, for han klarte å kjøre feil og måtte rygge og styre fælt. Bussturens tanker i kronologisk rekkefølge:

«Uæ! Jeg er helt alene og jeg aner ikke om jeg kommer til å klare den jobben her!»

«Uæ, jeg er helt alene, og denne bussturen begynner å ta lang tid»

«Hvorfor kjører vi rundt på Flatåsen!  Jeg kjenner i hvert fall ingen på Flatåsen!»

«Kjør mer på den gangstien her, da, jævla iDDiot-bussjåfør!»

«Du skal helt inn i et nabolag og bort til butikken også, ja? Greit, hvor er Leif Erik Forberg? Dere er SÅ avslørt»

Men så oppdaget jeg City Syd i det fjerne, og jeg hadde aldri trodd at jeg skulle føle en slik glede over å se det senteret. Endelig begynte jeg å nærme meg. Da jeg kom meg av bussen innså jeg at jeg måtte slutte å oppføre meg som en pysete drittunge, så jeg satte  meg ned på busstoppen og så på gode gamle Hot salsa dog (under) før jeg gikk til jobb. Det hjelper alltid. Har du tips om flere artige videoer av hunder som danser salsa, er det mulig jeg gifter meg med deg som takk. Jeg elsker det! Hunder er de eneste som kan danse salsa uten at jeg blir flau. Men obsobs! Det faktum at dette er en dyrevideo er ingen grunn til å tro at jeg vil sette pris på tips om morsomme kattevideoer (jeg er en av de kjipingene som synes katter er for selvstendige og skumle, dessverre).


2 svar til “Komplottet”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: