Vikingunderbukse

Viking4-600x3002

I dag jobba jeg på Vikingskipshuset, hvor det var barnesøndag med tema  jul og vikinger. Det var et Vikinglaug der, som løp rundt og sloss og lekte, utkledd som vikinger. Etter mye himling med øynene og «herregud så nøøøørd!»-tanker fra min side, kom jeg på at jeg holdt på å kose meg i hjel på Folkemuseet dagen før. I kostyme. Det var ganske tungt å innse at jeg er like teit som Vikingelaug-folka, ass. Jeg liker å unnskylde meg med at dette er noe de gjør regelmessig på fritiden sin, mens jeg får penger for det, så derfor er det jeg driver med mindre latterlig. Men jeg lurer jo få med den unnskyldningen.

Disse vikingbasketakene gikk ganske hardt for seg, forresten. De skulle vise ulike måter vikinger sloss på, og dette foregikk på steingulvet bak Osebergskipet (det på 20-kroningene, vet du). En av vikingmennene som introduserte seg som Heimdal (du heter ikke det, kis, skjerp deg) var uheldig og spjæra buksa mens han lekesloss. Dette vet jeg fordi han kom bort til meg og løftet benet som en hund som skal tisse, og sa «se, buksa spjæra IGJEN!» Og jeg kan bekrefte at det hadde den, og det til gangs. Heldigvis viste det seg at vikinger bruker underbukser. Uheldigvis hadde denne vikingen valgt en underbukse av typen truse. DET ER IKKE LOV.

2 svar til “Vikingunderbukse”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: