Three little words: «You’ve got mail»

Vet du hva jeg liker å gjøre når jeg ligger og føler meg som en klump av snørr og slim? Se en romantisk komedie. For jeg liker Nora Ephron, og jeg har ingen problemer med å innrømme det. Denne gangen ble det You’ve Got Mail (mulig det alltid blir You’ve Got Mail, men man skal ikke dømme folk for sånt). Problemet er bare det at hovedpersonen, Kathleen Kelly, skal være kjempeforkjøla i en av scenene, men ser likevel helt fantastisk ut. Det kan da umulig være bare jeg som ser ut som et helvete når jeg er syk. Fremstillingen av kvinner som vakre når de er syke føles som et KJEMPEPROBLEM akkurat nå. Hvor er kronikkene! Fakkeltogene!

Greit at Kathleen har på seg en lite flatterende pysj, men det er alt for lite snørr! Og sår nese som er imponerende rød og tørr etter alle snytingen, hovne øyne som renner konstant og ekkel hosting. Og hvor det bustete håret som klistrer seg til den konstante tårestrømmen fra øynene? Og det slappe men strenge ansiktsuttrykket som tydelig utstråler at med mindre du har med kyllingsuppe, piller, snytepapir, eller blomster, så kan du hut dæ bort? Det blikket er totalt fraværende hos Kathleen. Hun, som alle andre forkjøla kvinner i romantiske komedier, hopper glad rundt med en kleenex-boks og ser søt ut. Hvis du ser søt ut er du sørenmeg ikke syk. Kom deg ut av pysjen og opp av senga, pingle. Nå må jeg avslutte tiraden, for jeg må gå tilbake til å ligge på sofaen og være stygg. For det er lov når man er syk.  Ja, til og med et krav, vil jeg si.

2 svar til “Three little words: «You’ve got mail»”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: