Utsikt

Frem til nå har jeg aldri helt skjønt greia med utsikt. Å kunne se langt har ikke fenget så veldig. Jeg har selvfølgelig blitt med opp på fjell og opp i høye bygninger, ja alle steder folk drar for å kunne se så langt som mulig, og i all hemmelighet tenkt at det er skikkelig kjedelig. Men nå har det skjedd noe rart. Plutselig er jeg en av de som synes alt er så vakkert. Fine fjell, flott fjord, nydelig solnedgang. I helga synes jeg til og med ei myr var fin. MYR. Hadde du sagt til meg for noen år siden at jeg skulle stå og beundre torv så hadde jeg ledd høyt. For en gangs skyld er dette en positiv forandring som har kommet med alderen. Det er sannelig mer spennende å gå på tur når man kan gå og beundre alt.

I helga nådde gleden av utsikt nye høyder, da jeg dro til Isfjorden med Siv og Julia. Hvis du har vært der vet du hva jeg snakker om, hvis ikke burde du ta deg en tur. Dessverre for Siv så er ikke jeg og Julia de enkleste å guide rundt på tur, for vi er over gjennomsnittet glad i bær. Da det viste seg at bærplukkerne i Isfjorden hadde oversett opptil flere tyttebær og blåbær, ja da tok turen litt lenger tid enn planlagt.

Likevel rakk vi å få med oss dette før vi snudde av frykt for å måtte snuble ned i mørket.

Et lite tips til deg hvis du skal sprade opp samme vei som oss, er å ikke kommentere at det som kalles stier i Isfjorden er det som kalles bekk eller elv andre steder. Siv (som har mengder med familie i Isfjorden) synes det var en tåpelig påstand, så da kan vi jo tenke oss hvor dårlig mottatt det vil bli av folk som faktisk er derifra.

Her er Julia på vei ned den ene stien.

Siv fant en kjempefin og stor sti, men så var det noen idioter som hadde bygget bro over den. Hun var ikke imponert.

Følger du stien lenge nok får du se på det her. Det var fint. Men er du først i Isfjorden trenger du egentlig ikke gå på tur for å se fine fjell. De er på alle kanter.

Julia og Siv synes jeg er kjempekoselig selskap. Det er det de skriver på mobilene sine mens jeg tok dette bildet.

4 svar til “Utsikt”

  1. Flott utsikt 😦 Jeg satt fast skistaven min i den brua der i mai. Det var litt farlig. Neida. (Joda) 😦 Jeg er veldig enig i at det er mye bekk der 😦

    • Bloggen bestemte at jeg ikke fikk si meg enig i gledingen som foregikk her. Prøver igjen, og kan informere om at det er svært dårlig utsikt de fleste steder jeg befinner meg for tiden. Mye vegg. Litt mur.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: